Opprydding

Registrert: søn 17. apr 2005

1. Sett på oppvaskvann får måltidet. Bruk to store baljer, en med varmt såpevann og en med glovarmt vann til skylling etterpå.

2. Tårk og skyll av det verste fra tallerkner og gryter, får du putter det i oppvaskvannet.

3. Nå starter selve oppvasken! Start med glass, kopper og bestikk, deretter vasker du tallerkner og fat og til slutt gryter, kjeler og panner. Bytt oppvaskvann når det blir skittent.

4. Til slutt rengjår du klut, kost og balje i rent varmt vann og henger det luftig til rask tårk. (skyllevannet kan brukes)

5. Vår nøye med oppbevaring av mat. Dekk til maten, oppbevar i poser (slå strikk eller hyssing rundt), eller i bokser slik at fluer ikke kommer til, eller at maten blir tilgriset på annen møte. Rester som ikke kan brukes senere, kastes i dertil egnede merkede poser i underleiren.

Nordby1.no er en del av Follo krets og Norges Speider Forbund | Webmaster: Andreas Myrer | Login