Middagsbordet

Registrert: søn 17. apr 2005

1. Ha alt klart får dere setter dere til bords. Mat som ikke skal være varm settes på bordet. Varm mat står på bålet til alle har satt seg. Da holder den seg varm lengre.

2. Husk drikke. vann er OK!

3. Pynt opp litt - servietter, blomster, duk.

4. Det er en god ide med tallerkner, boller eller lignende til midagsavfall på bordet. (skrell, bein, skall, skinnrester).

5. håndvask får måltidet

6. La radioer, musikk og annet være slått av under måltidet.

7. Har dere gjester serveres disse fårst.

8. Ingen foorsyner seg medmer enn de klareer å spise opp. Forsyn deg heller flere ganger.

9. Bruk måltidet til å bli bedre venner! snakk om hva dere har opplevd, og hva dere skal gjøre.

10. Bli sittende til alle er ferdig med å spise.

Nordby1.no er en del av Follo krets og Norges Speider Forbund | Webmaster: Andreas Myrer | Login