Enorm oppslutning

Registrert: søn 04. okt 2009

Åpningen av speiderhytta på stuene viste seg å bli en enorm suksess. 
Da solen tittet frem gjennom skydekket denne søndag morgenen tittet også turgåerene frem, og selv om det var i tidligste laget for noen var det langt ifra det for alle.
Dagen startet med en velkomst fra gruppeleder med lett gjenfortelling av prosessen siden brannen. Visekretsleder i Follo krets overrakte en hilsen fra speidersjefen i Norge, og gratulasjon og gave fra kretsen. Ordfører i Ås kommune overrakte mange fine ord, og en gave fra formanskapet som blir satt stor pris på i gruppen.
Ordføreren klippet videre det røde båndet før fremmøtte fikk komme inn i den nye hytta som da var fyllt med lukt av nytrukket kaffe og stekte vafler. En stor marsjipankake var gitt i gave og smakte godt denne søndagsmorgenen.


Utover dagen kom det bare fler og fler turgåere. Ingen hadde forestilt seg et så stort mangfold, og utpå dagen måtte vi ut å skaffe mer vaffelrøre og brus for å få servert alle som skulle innom. Hvor mange hundre det ble til slutt mistet vi helt oversikt over.
 
Vi i Nordby setter enormt stor pris på den opmerksomheten vi har fått denne dagen. Mange fine hilsner i hyttebok og muntlig til oss som var der inne. Det er med stor glede vi nå kan ønske dere velkomne tilbake til vaffel og kaffe, og det er ekstremt hyggelig at dere viser dette til oss på den måten dere viste det idag.

Nordby1.no er en del av Follo krets og Norges Speider Forbund | Webmaster: Andreas Myrer | Login