Leirbålskappe

Registrert: tir 01. jan 2008

Har du lett for å fryse om vinterenå Mangler du hodepute når du legger deg på tur? Vil du skjule godteriet ditt når du sitter ved bålet, eller trenger du bare et sted å sy alle merkene dine?

Mulighetene med en leirbålskappe er mange, og det er en fin ting å ta med på tur. Husk bare at den kan bli litt tung i sekken. Det er viktig at alle i samme gruppe har like kapper, og derfor finner du oppskriften på vår kappe her. Når vi skal til leirbål eller samlinger på de store leirene, så ser det veldig fint ut når vi alle sammen ser like ut.

Kappestoffet Nordby 1 bruker er mårke blått. vi har grønt kantbånd og gruppenavnet er skrevet med filt på baksiden.
Merker syr du på sånn du vil ha de, det er det ingen regler for. På undersiden kan du også ha hva du vil av lommer el. Men det er kun lov til å ha merker du selv har tatt på kappen.

Stoff til kappen får du kjøpt på Army shop på ski storsenter. Disse har den stofftypen vi bruker. Hvis du lurer på noe, ta kontakt med din leder.
 

Klipp en sirkel i midten av stoffet 17 cm i diameter. Klipp en spiss 12 cm lang mot den ene spissen på kappen. Sy så det grønne stoffet i splitten fårst, og kant halsen rundt. La det være ca 25 cm til knyting på hver side av splitten. Sy på bånd rundt hele kappen nederst. 6 meter i alt. Klipp ut i grønn filt NORDBY 1, og sy på bak.

 

Last ned oppskrift og/eller mal for skriften til baksiden her:
Oppskrift.pdf / skriftmal.pdf

Nordby1.no er en del av Follo krets og Norges Speider Forbund | Webmaster: Andreas Myrer | Login